楼主: 暗夜姬

2012年度《妖都》聚音会3rd 【童年回忆的梦想】11月3 庙色唇LIVEHOUSE

猫日和 发表于 2012-10-19 16:50:58 显示全部楼层
无限酱油 发表于 2012-10-17 01:16
求地铁!!我系新人未参加过呢嘀活动!!求详解!!顺便有Q群无?

27903162  群号,话说怎么去这个东西嘛。。。要上台的我也不知道233
rinkon 发表于 2012-10-19 16:51:09 显示全部楼层
诶嘿☆我去捣乱
暗夜姬
 楼主|
猫日和 发表于 2012-10-19 16:50
27903162  群号,话说怎么去这个东西嘛。。。要上台的我也不知道233

被评为妖都第一美腿喵日会在聚音会舞台宣布脱团。请大家及时准备好相机留底罪证。方便人肉
暗夜姬
 楼主|
剑琪 发表于 2012-10-19 11:23
已经找到基友一起去了,明天就去买票

谢谢对这次聚音会的支持!
猫日和 发表于 2012-10-19 16:58:10 显示全部楼层
atiaoli 发表于 2012-10-17 17:59
原来广州仲有呢样嘢。我之前想搵都搵唔到。唉,人已到福州无可能去噶啦。话说你地点组band噶,我系花都根本 ...

我系佛山噶,我好辛苦先组左我地佛山市第一队ACG BAND,估计第一队,之前未听讲过
猫日和 发表于 2012-10-19 17:01:40 显示全部楼层
暗夜姬 发表于 2012-10-19 16:54
被评为妖都第一美腿喵日会在聚音会舞台宣布脱团。请大家及时准备好相机留底罪证。方便人肉

我叼你啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!爆我出黎!!!!!!仲要唔知得唔得噶喔!!!!!
暗夜姬
 楼主|
猫日和 发表于 2012-10-19 17:01
我叼你啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!爆我出黎!!!!!!仲要唔知得唔得噶喔!!!!!

唔比D压力你点得啊!放心啦。实得噶。有我系度!
wuhaoly1992 发表于 2012-10-19 17:17:05 显示全部楼层
好想去啊!可惜离广州太远了!
猫日和 发表于 2012-10-19 17:28:33 显示全部楼层
暗夜姬 发表于 2012-10-19 17:15
唔比D压力你点得啊!放心啦。实得噶。有我系度!

啊话~最近我纠结万分,最好唔好比太多压力我
剑琪 发表于 2012-10-19 18:22:18 显示全部楼层
暗夜姬 发表于 2012-10-19 16:55
谢谢对这次聚音会的支持!

这么多评论也回复了,辛苦你了~~!